Wie zijn wij

Huib van Hemert Bestrating & Grondwerk is in juni 1999 opgericht door ons, Huib en Karin van Hemert. Inmiddels zijn we ruim 20 jaar verder en uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf op het gebied van bestrating en grondwerk. We werken met een leuk, gemotiveerd en vakkundig team dat goed op elkaar is ingespeeld.

Naast het bestraten van wegen en bedrijfsterreinen is het particuliere werk de laatste jaren enorm toegenomen. We merken dat de tuin voor velen steeds belangrijker wordt. Het is een verlengstuk van de woning waar het hele jaar met veel plezier in geleefd kan worden.

Sinds 2017 hebben we een showtuin waar van alles te zien is. Denk hierbij aan vele soorten maten tegels en stenen, maar ook verlichting, kunstgras en diverse soorten grind en split.

Wilt u een gazon, beplanting, een tuinhuis of een overkapping in uw tuin? Dit doen wij niet zelf, maar kunnen wij wel voor u regelen of u door verwijzen naar de juiste persoon. Dat scheelt u een hoop tijd en zo houden we de lijntjes lekker kort.

Natuurlijk kunt u bij ons als “doe-het-zelver” ook terecht. Verschillende maten opsluitbanden, tegels en diverse soorten verwerkingsmaterialen zoals zand, cement en voegsel hebben we altijd op voorraad.

Ook voor grond- en graafwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Het uitgraven van uw tuin, oprit of zwembad, maar ook het ingraven van een trampoline behoort tot de mogelijkheden. Gaat u zelf een huis bouwen dan kunnen wij voor u de bouwput uitgraven.

Naast het particuliere werk verrichten we veel werkzaamheden voor diverse gemeenten en bedrijven in de regio. Aanleggen van wegen en onderhoud behoort tot de dagelijkse klussen.

Kortom, u kunt bij ons terecht voor vele zaken op het gebied van bestrating & grondwerk. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op of kom een keer langs!